Ağrı Birlik Platformu Huzurevi Etkinliği

Ağrı Birlik Platformu Huzurevi Etkinliği

Ankara Merkezli Ağrı Birlik Platformu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek mutlu etti.

İdri Yaşarı’ın Başkanlığını yürüdüğü Ağrı Birlik Platformu yönetim kurulu üyeleri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Edebiyat Dekanı Prof. Dr. Zeki Taştan Huzurevi, İş Kadını Nazan Mehtap Şefkatli, Suzan Şimşek, Prof. Dr. Mehmet Uğurlu, Doç. Dr Mehmet Teyfur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ayrıca Baro Başkanı Salih Aydın, Gençlik Spor İl Müdürü Cihan Demir SERKA Koordinatörü Ceren Acil de eşlik etti. Merkezde kalan yaşlılar ile bir araya gelen ziyaretçiler, yakından ilgilendikleri ve sohbet ettikleri yaşlılara her ay periyodik bakımını üstleneceklerini söylediler.

"MUTLULUKLARI PAHA BİÇİLMEZDİ"

İl Müdürümüz Mehmet şafi Erim, İl Müdür Yardımcısı Nurcan Çelik Huzurevi yönetimi ve yaşlılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Yönetim, "Yaşlılarımızı ziyaret edip onları mutlu etmek bizim görevimiz. Hepimiz bir gün o yaşlara geleceğiz. Biz hiçbir zaman yaşlılarımızı unutmayacağız. Onların bizi gördüklerinde yüzlerinde oluşan mutluluk paha biçilemezdi. Ziyaretlerimizle onları mutlu etmeye devam edeceğiz" dedi.

O Ses Türkiyeli Ağrının gururu olan Alpaslan Atsay 4 oktalık sesini tescilinden sonra il dinletisini Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni kalan yaşlılarımıza yaparak hayır dualarını aldı.

Program katılan İl Müdürümüz Mehmet şafi Erim, İl Müdür Yardımcımız Nurcan Çelik ziyaretçilerle yakından ilgilenerek, İl Müdürlüğümüz adına ziyaretçilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürümüz Mehmet şafi Erim etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.