Arnavutköy’de ilk hotel projesi

Arnavutköy’de ilk hotel projesi

Haber:Zeki ERDOĞAN

Almanya’da yaşayan Ağrılı iş insanı İhsan Bayram, yaptığı açıklamada Arnavutköy’de ilk hotel projesini hayata geçireceklerini belirtti.

Fırat Center Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Bayram, Arnavutköy’de İstanbul Havalimanı güzergahının üzerinde yapılması planlanan konaklama ve yemek hizmeti verecek ilk tesis projesi gerçekleştireceklerini ifade etti. Havalimanı üzerinde bir yolcunun iniş yaptıktan sonra yakında barınacak bir yerin olmadığını belirten Bayram, “ Biz Ağrılı olarak bu işe başladık, baktık ki burada bir boşluk var. O boşlukta ‘Toplum ve çevreye vereceğimiz hizmet ne olabilir?’ diye düşündük. İstanbul’da havalimanı yapılmış ama Arnavutköy’de barınacak bir yer yok, bir yolcu iniş yaptığı andan itibaren muhakkak İstanbul’un iç kesimine gitmek zorunda kalıyor. Arnavutköy gibi bir bölgede belki resmiyetin ilk hoteli şu an plan ve projenin içerisindedir. Bu hotel projemizi belediyeye sunduğumuz andan itibaren kısa bir süre içerisinde arkadaşlar ile beraber çalışmalarımız oldu. Şu anda belgeleri aldık ve inşaatlarımıza başladık.” dedi.

İHSAN BAYRAM KİMDİR?

İhsan Bayram, Ağrı’nın Eleşkirt İlçesi Tahir beldesinde doğup büyüdü. 32 senedir Almanya’nın Frankurt kentinde Hanau kasabasında ikametgah etmektedir. İnşaat sektörü ve gıda sektöründe çeşitli işler yapmaktadır. Şu anda Almanya’da ailece kurdukları Fırat Center’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.