BAŞKAN ACAR, İLÇEMİZDEKİ PTT SORUNUNA EL ATTI

BAŞKAN ACAR, İLÇEMİZDEKİ PTT SORUNUNA EL ATTI

Narinkale Gazetesi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, yıllardır halka resmen eziyet çektiren ve ikinci şubesi olması halinde bir türlü faaliyete alınmayan PTT şubesinin açılması için harekete geçti.

Başkan Acar, buna yönelik önce Ağrı PTT Müdürlüğüne temaslarda bulundu. Tatmin edici cevap alamayan başkan, soluğu Ankara'da aldı.

Ankara PTT Genel Merkezini ziyaret ederek bu konunun çözülmesi için girişimlerde bulundu.

PTT şubesinin önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların çağrısına kulak veren Acar;

‘’Bu önemli konuyu gerekirse en üst mercilere taşıyacağız’’ dedi ve Ankara PTT Genel müdürlüğünü ziyaret etti.

Ankara'da PTT genel Müdürlüğü'nde yapılan toplantının olumlu geçtiğini yineleyen Acar; ‘’Doğubayazıt sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan her geçen gün gelişen bir şehir. Halkımızın Teknolojiyi, iletişimi ve buna benzer önemli gelişmeleri en üst safhada kullanması gerekirken, maalesef bizler hala küçücük bir işlem için kuyruklar oluşturuyoruz. Yaklaşık 120 bin nüfuslu bir şehirde, sadece bir Posta ve Telgraf teşkilatı (PTT) şubesinin olması gerçekten çok büyük bir eksiklik. Bundan birkaç yıl önce Ağrı caddesinde bir şube açılmış, fakat personel yetersizliği nedeni ile bir türlü faaliyete girmemiştir. Bizde harekete geçerek bu konuyu Ağrı müdürlüğüne bildirdik, şimdi de  PTT Genel Müdürlüğü ile bu konuyu çözmek için Ankara'dayız  ve görüşmelerimiz olumlu geçti. İnşallah yakın zamanda bu konu tamamen çözülmüş olacak. Halkımızın ve güzel şehrimizin alışılagelmiş bu olumsuzluklardan kurtulmasının zamanı geçti bile. Kısacası konu ne olursa olsun, halkımızın menfaati bizim için en önemli yere sahip” dedi.