ÇELEBİ; “2020 İSHAKPAŞA YILI OLMASI İÇİN ÇABA HARCAYALIM”

ÇELEBİ; “2020 İSHAKPAŞA YILI OLMASI İÇİN ÇABA HARCAYALIM”

Haber:Erhan BAYDAR

Ak Parti Doğubayazıt Teşkilatının düzenlediği kahvaltıda 2020 yılı “İSHAKPAŞA SARAYI YILI” olarak ilan edilmesi çalışmaları amacıyla Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebinin katılımıyla toplantı düzenlendi.

İlçedeki Turizmci, Konaklama Sahipleri ve Restaurant Sahiplerinin tümünün davet edildiği toplantıya sadece ilçedeki Turizm işletmelerinden Otel Ertur yetkilisi Salih Eryılmaz, Nuh Otel Sahibi Yakup Yiğit, Grand Ağa Otel Sahibi Ağa Güneş, Turizmci Nuri Eryılmaz, Valentino Restaurant Sahibi Yakup Yardımcı, Turizmci Murat Şahin ve Turizmci Zafer Önay katıldı.

Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av.Mustafa Konyar’ın konuşmalarıyla başlayan toplantıda İl Başkanı Av.Abbas Aydın ve Milletvekili Ekrem Çelebi birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ortak vurgusu 2020 yılının Ağrı için bir fırsat olması gerektiğini ve bu amaçla Turizm için neler yapılabilir ve bunun öncelikli sorunlarının çözümü noktasında yapılabilecekler konuşuldu.

Turizmciler özellikle Ağrı Dağının Turizme açılmasının önemine vurgu yaptılar. Milletvekili Çelebi ise yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı, Turizm Bakanı ve yetkililerle yaptığı görüşmede olumlu cevaplar aldığını ve 2020-2021 yılında Ağrı Dağının Turizme açılacağı müjdesini verdi.

Toplantıya Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, İl Kültür Turizm Müdürü Muhsin Bulut, İlçe Teşkilatları yetkilileri Turizmciler katıldı.