CHP HEYETİNİN DOĞUBAYAZIT ZİYARETİ

CHP HEYETİNİN DOĞUBAYAZIT ZİYARETİ

Haber:Erhan BAYDAR

CHP Milletvekili Veli Ağbaba ve beraberindeki milletvekilleri, Esnaf Masası kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Doğubayazıt’a geldi.

CHP Milletvekili Ağbaba, Esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada "Bu Türkiye'nin huzuru ve barışı için yapılan bir çağrıdır. Yapılan birçok şeyde bizim sorumluluğumuz yok ama bir helalleşme ihtiyacının olduğu da muhakkak ve bunu da gönülden desteklediğimizi söylemek istiyoruz. Kürt sorununun da Ağrı'nın sorununun da bu helalleşmeyle daha rahat çözüleceğine inanıyoruz. Türkiye'nin maalesef en büyük problemlerinden birisi bölgesel kalkınmadır. Ağrı'daki milli gelirle başka bir ildeki milli gelir arasında neredeyse 3 kat fark var. Düşen milli gelir en çok burayı etkiliyor." diye konuştu.

Ağbaba, yapılan anketlerde Millet İttifakı'nın önde olduğunu ve sorunların çözümü için CHP'nin içinde bulunduğu ittifakın iktidara geleceğini umduklarını ifade etti.

CHP Doğubayazıt İlçe Başkanı Sabahattin Kunduracıoğlu ve ilçe yönetiminin karşıladığı heyet ziyaretlerinin ardından Iğdır iline geçti.