DAĞ KOŞUSU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İLÇEMİZDE YAPILACAK

DAĞ KOŞUSU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İLÇEMİZDE YAPILACAK

Haber:Ü.Baydar

11 Haziran 2022 Cumartesi Saat 09:30 Belediye binası önünde ilk startın verilmesi ile beraber U-18,U-20 ve Büyükler kategorilerinde Bay-Bayan elit sporcuların kıyasıya mücadelelerine sahne olacak şampiyonaya katılımın yüksek olması bekleniyor.

Ağrı Valiliği ve İl Gençlik Spor Müdürlüğünün Organize edeceği organizasyonun ana sponsorluğunu BC Grup üstlenmiş durumda. Tüm Sporcu, Antrenör ve Atletizm Federasyonu yetkililerinin konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayacak olan BC Grup aynı zamanda tüm kategorilerde ilk 5’e giren sporculara para ödüllerini takdim edecektir.

Birinci olan Sporcuya 7500 TL 2.ye 5000TL, 3.ye 3000TL, 4.ye 2000TL ve 5. ye 1000TL Olmak üzere toplamda 30 kişiye 108 bin TL Para Ödülleri verilecektir.

İlçemizin tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımını hedefleyen organizasyonda aynı zamanda atletizm branşının ilçede sevilmesi ve sporcu sayısının artması hedefleniyor.

Ödül töreni ve çeşitli sportif etkinliklerin yapılacağı İshakpaşa Sarayının avlusundaki organizasyona tüm halkımız davet edildiği duyuruldu.