DİLOVASI’NIN SEVİLEN BAŞKAN YARDIMCISI SİNAN YAŞAR

DİLOVASI’NIN SEVİLEN BAŞKAN YARDIMCISI SİNAN YAŞAR

Ağrı Yaşam Gazetesi ve agriyasam.com Sahibi Zeki Erdoğan Kocaeli-Dilovası Belediyesini ziyaret ederek Ağrılı Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ile makamında bir araya geldi.

HABER: ZEKİ ERDOĞAN

Ağrı Yaşam Gazetesi olarak Kocaeli-Dilovası Belediyesini ziyaret ederek Ağrılı Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ile makamında bir araya geldik.

1972’de Ağrı’da doğan ve 2 yaşında iken ailesiyle birlikte Dilovası’na gelerek yıllardır burada ikamet eden Sinan Yaşar, Refah Partisi’nde başladığı siyasi hayatına Ak Parti’de aktif olarak devam etmektedir.  2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Dilovası Belediyesi Meclis üyesi olarak seçilen Yaşar, aynı zamanda Diliskelesi Spor Kulübü’nün yöneticiliğini yapmaktadır. 3 Erkek ve 1 kız olmak üzere 4 çocuk sahibi olan Yaşar ayrıca Dilovası Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Dilovası Başkanı Hamza Şahin ile birlikte gecesini gündüzüne katarak çalışan Yaşar, Diliskelesi mahallesine halısaha yapılması ve sahil projesi ile ilgili çalışmalarını özenle yürütmektedir. Kocaeli Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Diliskelesi Spor Kulübü’nün Bal Ligi’ne çıkması içinse elinden gelen desteği vermektedir.

ONURLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda da yer alan Yaşar, ‘’ Sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, insanların huzurlu bir şekilde yaşayacağı bir Dilovası için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah izin verdiği sürece milletimize onurlu bir şekilde hizmet edeceğiz. Buradaki tüm vatandaşlarımızın olduğu kadar, memleketim Ağrı ve oradaki hemşehrilerimde her zaman yüreğimizdeler’’ dedi.