DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Narinkale Gazetesi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Doğubayazıt Belediye Başkanlığı tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.

Ağrı il ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerin iştirak ettiği programda Doğubayazıt Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalar slayt gösterimiyle anlatıldı. 

Başkan Acar, programda yaptığı konuşmada birçok projenin devam ettiğini bir çoğunun hayata geçtiğini ifade ederken sözlerine şu şekilde devam etti; ’Öncelikle siz değerli basın mensubu arkadaşlar ile burada bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler fırsat buldukça; bu değerli mesleği icra eden basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Basın, doğruları gün yüzüne çıkaran, kamuoyunun menfaatini gözeten değerli bir meslektir. Ne yazık ki bu kutsal mesleği çıkar ve menfaati doğrultusunda farklı bir rant kapısı görenler, sağdan soldan duydukları ile kamuoyunu zehirlemeye çalışıyorlar. Eline bir çubuk ve bir telefon alan, teknolojinin verdiği kolaylıklarla bu kadim mesleği kirletmeye çalışsalar da,  bu büyük oluşuma zarar veremediklerini görüyoruz. Bugün burada bulunan bölgemizin ve şehrimizin değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar, bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.