ENGELLİLER CAMİDE BULUŞTU

ENGELLİLER CAMİDE BULUŞTU

İlçe Müftülüğü olarak 2020 yılı ilk “Cami-Engelli Buluşması” Merkez Beyazıt Camii’nde gerçekleştirildi. Buluşmaya halkımız yoğun katılım gösterdi.

Merkez Beyazıt Camii İmam Hatibi ve Doğubayazıt İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörümüz “Mehmet Nurullah TOPÇİ” yaptığı sohbette; “Salih kul olabilmek için müslümanca bir hayatı yaşamak ancak kulluk şuurunun gönüllere yerleşmesiyle mümkün olacaktır. Kulluk şuuruna varan kişi, kulluğunu nasıl hayatına geçireceğini öncelikli olarak kuran-ı kerim ve sünnetten öğrenmelidir.

Merkez Beyazıt Camii imam hatibi sözlerine Allah´ın katında değer, kişinin kalbinde taşıdığı sevgidedir. Allah´a ibadet edecek olan, etmek isteyen kardeşlerimize en güzel imkanı sunmak için buradayız. Fikirlerinizi almak için yanınızdayız. Engelli, engelsiz tüm halkımızla beraber gönül birlikteliği sağlamak istiyoruz. Bu gayretimizde davetimize icabet eden ve destek olan vatandaşlarımıza teşekkürlerini sundular ve İlçe Müftülüğü olarak her ay düzenli olarak Cami-Engelli buluşmalarının süreceğini ifade ettikten sonra yapılan dua ile program son buldu.