NİHAT ADAN’DAN VALİ ELBAN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

NİHAT ADAN’DAN VALİ ELBAN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

İstanbul Ağrı Dernek Başkanı Nihat Adan, Adana iline atanan Vali Süleyman Elban’a Ağrı’ya hizmetleri dolayısı ile teşekkür mesajı yayınladı.

Yaklaşık üç yılı aşkın bir süredir memleketim olan Ağrı'da görev yapan Valimiz Süleyman Elban, Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Valiler kararnamesinde Adana iline atandı. Ağrı'da görev yaptığı süre boyunca birçok kez kendisi ile telefonla görüştük. Bunun yanı sıra İstanbul'da kendisini ağırladık ve Ağrılılara ait taleplerimizi ilettik. Ağrı'da tekstil kent, kobi merkezi, Karaköse termal alanı, millet bahçesi, havaalanı yolu, KOBİ merkezi, alt geçit, belediye hizmet binası, Kodla Ağrı gibi birçok projeyi hayata geçirdi. En son olarak istihdama yönelik yeni bir proje olan "Ayakkabıcılar Sitesinin" temelini attı.

Her ne kadar İstanbul'da yaşıyor olsam da, bir Ağrılı olarak doğup büyüdüğüm baba topraklarına hizmet yapan her siyasetçi, bürokrat ve işadamına minnettarım.

Ağrı'ya yaptığı hizmetler dolayısı ile Sayın Süeyman Elban'a teşekkür ediyorum.

Ağrı'ya yeni atanan Valimiz Dr.Osman Varol'un da Süleyman Elban gibi gibi ufku geniş, vizyoner ve projeci olduğunu biliyorum. Dr.Osman Varol'da, Ağrı'da ki hizmetlerin devamını sağlayarak Ağrılıların hafızasında iz bırakacaktır.

Bu vesile ile Süleyman Elban'a teşekkür ediyor, Dr.Osman Varol'a hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.

Nihat Adan