ULAŞ AKHAN; AĞRI’NIN VE AĞRILILARIN BENİM NEZDİMDE AYRI BİR ÖNEMİ VAR

ULAŞ AKHAN; AĞRI’NIN VE AĞRILILARIN BENİM NEZDİMDE AYRI BİR ÖNEMİ VAR

Ağrı Üniak Teşkilatı, bir dönem Doğubayazıt Kaymakamlığı yapan ve şu anda Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde bulunan Ulaş Akhan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığının gençlik programları çerçevesinde Bursa’ya gezi düzenleyen Ağrı Üniak teşkilatı, hem istişare ve değerlendirme kampı yaptı, hemde Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

AĞRI’NIN VE AĞRILILARIN BENİM NEZDİMDE AYRI BİR ÖNEMİ VAR

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan’ı da ziyaret eden

Üniak, Akhan’a hayırlı olsun dileklerinde de bulundu. Gençlere öğütler veren Akhan “ Ağrı’nın ve Ağrılının benim nezdinde ayrı bir önemi var. Siz gençlerde keza aynı şekilde önemlisiniz. Sizleri Bursa’da ağırlamaktan mutluluk duyduk. Ağrı’ya sahip çıkılması gerekiyor. Bunun içinde siz gençlerin kendinizi yetiştirmesi gerekiyor. Siz kendinizi yetiştirdiğiniz sürece Ağrı’ya sahip çıkacaksınız. Ama siz kendinizi yenilemez, geliştirmez, çağdaş dünyaya ayak uyduramazsanız, Ağrı’nın gelecek nesilleri de sizin gibi yetişecek. Bu yüzden sizin üstünüze önemli görevler düşüyor. “dedi.

DOĞU- BATI KÜLTÜRÜNÜN ENTEGRASYONU ÜNİVERSİTELERDİR

 Doğu-Batı kültürünün entegrasyonunun gönüllü kültür elçilerinin üniversite öğrencileri olduğunu söyleyen ÜNAİK Başkanı Muhammet Taşdan ise başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ali Nur Aktaş’a, büyüğümüz Ulaş Akhan’a, Kültür Daire Başkanı Hüseyin Buran’a ilgi ve alakaları dolayısı ile teşekkür ediyorum” dedi.