Vali Elban, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Elban, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Ağrı Valisi Sayın Süleyman Elban, Ramazan Bayramı dolayısıyla Murat Jandarma Karakol Komutanlığını ve Bölge Trafik yol kontrol ve güvenlik noktasını ziyaret ederek jandarma ve emniyet personelimiz ile bayramlaştı.

İlk olarak Murat Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Elban,  Jandarma personelinin bayramlarını tebrik ederek, bayramın ülkemiz için, milletimiz için hayırlara, güzel günlere, aramızdaki kaynaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulundu. Jandarma ve personeline görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Bölge Trafik yol kontrol ve güvenlik noktasını ziyaret eden Vali Elban, "Vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için emniyet mensuplarımız görevleri başındalar. Biz de bayramda onları ziyaret ederek hem bayramlarını kutlamak hem de görevlerinde kolaylıklar dilemek istedik. Bu vesile ile görevleri başında olan tüm güvenlik güçlerimizin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyorum" dedi.

Ziyaretlerinde Vali Elban’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul ve İl Emniyet Müdürü Vekili Muhsin Cengiz eşlik etti.