Vali Varol’un Jandarma Teşkilatının 183’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vali Varol’un Jandarma Teşkilatının 183’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Jandarma Teşkilatının 183’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Bugün, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yürüten Jandarma Teşkilatımızın 183'üncü kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız. Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla vatandaşlarımızın mutluluğu için gece gündüz demeden cansiparane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Şanlı mazisi ve elde ettiği sayısız başarılarla Jandarma Teşkilatımız, sahip olduğu modern donanımının yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla, dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmekte; stratejisi ve geleceğe dönük ciddi yatırımlarıyla da çağın ötesini hedefleyen bir karakter ortaya koymaktadır.

Kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinç ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin hizmetinde bu mukaddes görevi icra eden Jandarma Teşkilatımızın 183'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu kutlu görevde şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyor, görevi başındaki tüm jandarmalarımızı tebrik ediyorum."