Yusuf Salaroğulları Doğubayazıt gençlik ve spor teşkilat başkanı oldu.

Yusuf Salaroğulları Doğubayazıt gençlik ve spor teşkilat başkanı oldu.

Yıllardır ilçemizde Spor faaliyetleri sürdüren Yusuf Salaroğulları, Türkiye’de yeni kurulan Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı Doğubayazıt Temsilciliğine seçildi.

Hemşehrimiz Yusuf Salaroğullarına yeni görevinde yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı Nedir?

Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı, sessiz çoğunluğun sesi olabilmek için, dürüst, erdemli, maneviyatı güçlü, ahlaklı, inançlarına sahip çıkan, inçlarını yaşayan ve yaşatan, bilinçli, tarihini, kültürünü medeniyetini bilen, yaşayan ve yaşatan gençlik için kuruldu.

Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı tamamen bağımsız, hür ve özgür iradeyle harekete geçmiş ve kurulmuş milli bir teşkilattır, hiçbir zümreye, gruba, partiye vs yapılara ve yapılanmalara bağlı değildir.

Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı tamamen bağımsız, hür ve özgür iradeyle harekete geçmiş ve kurulmuş milli bir teşkilattır, hiçbir zümreye, gruba, partiye vs yapılara ve/veya yapılanmalara bağlı değildir. Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı yeni Türkiye'de sorumluluk ve görev bilinci içerisinde, milli ruh taşıyan, tek yürek olmak isteyen, 5000 yıllık tarihine sahip çıkmak isteyen, 1400 yıldır taşıdığı sancağın sorumluluğunu bilen, Anadolu'nun bağrında yetişmiş, bir olmak isteyen, iri olmak isteyen, diri olmak isteyen vatansever yiğitlerin özverili çalışmaları neticesinde kurulmuş milli bir teşkilatıdır.

Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı;

Barışın tarafındadır, İhtiyaç sahiplerinin yanındadır, Sessiz çoğunluğun sesidir. Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı;

Kardeşlik bilinci içerisinde, Bildiğini bilen bilmediğini de bilen, tarihini, kültürünü ve inançlarını yaşamak ve yaşatmak isteyen, birlik içinde birlikte dirilmek isteyen gönül dostu yiğitlerin teşkilatıdır...