Erhan BAYDAR


SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ HİZMET ZAMANI..


-Erhan BAYDAR-

 

31 Mart 2019 mahalli seçimleri tamamlandı. Üç aydan fazladır Türkiye genelinde gündemin birinci maddesi olarak tartışıldı, konuşuldu ve şükürler olsun tamamlandı.

Genelde zaman zaman seçimin doğası gereği tartışmaların dozu artsa da özellikle ilçemizde karşılıklı saygı ve hoşgörü ile seçim tamamlanmış oldu.

Bundan sonraki iş, yeni mahalli yöneticilerin bir dahaki seçime kadar çalışmasıdır..

İlçemizde, Tüm adaylar bu seçimde yarışırken güzel, seviyeli bir seçim çalışması sergilemişlerdir. Parti yöneticileri, milletvekilleri, yöneticiler, emniyet güçleri ve halk seçimin huzuru ve güvenine hassasiyet göstererek, katkıda bulunmuşlardır. Böylece seçimler neticesi Doğubayazıt Belediye Başkanını ve diğer mahalli yöneticilerini seçmiştir.

Yukarıda belirttiğim gibi seçim bitti hizmet zamanıdır. Sadece ilçemiz için değil, Ağrı genelinde hangi partiden olursa olsun görev alan yöneticiler bir an önce hizmete yönelik çalışmalara odaklanmalı, varsa mevcut yatırımların devamı ile planladıkları projelerini hayata geçirmek için çalışmalıdırlar..

Zira çok, hem de çok sorunu olan Ağrı ve ilçeleri için her dakika önemlidir.

Bundan böyle kazanan ve göreve başlayan tüm seçilmiş kişiler başarılı olmak adına birlik ve beraberlik içinde hizmet üretmek durumundadır.

Bu anlamda halkın hizmete yönelik talep, öneri ve eleştirileri dikkate alındığı sürece başarılı olunacağı gerçeğini unutmamak gerekir.

Bu vesileyle, Belediye Başkanlarımızı, İl Genel Meclisi üyelerini, Belediye Meclisi üyelerini, mahalle ve köy muhtarlarımızı hizmet ve yatırım noktasında birlik ve beraberlik içinde çalışacakları temennisi ile tebrik ediyor, hayırlı ve uğurlu hizmetlere vesile olmalarını diliyoruz.     -Erhan BAYDAR-