Ağrı'da Eğitimde İyi Örnekler Projesi 4. kez düzenleniyor

Ağrı

-Narinkale Gazetesi-

Ağrı Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlere yönelik yürütülen "Eğitimde İyi Örnekler" projesi, dördüncü kez düzenleniyor. Proje, eğitim-öğretim alanında yenilikçi uygulamaları teşvik ederek, il genelinde eğitim kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptığı açıklamada projenin önemine vurgu yaparak, "Bu proje sayesinde özgün ve modern ders tasarımları, etkili öğrenme materyalleri ve başarılı uygulama örnekleri belirlenerek, tüm paydaşlarla paylaşılacaktır. Böylece, okullarımız ve kurumlarımız bu örnekleri model alarak eğitimde yeni bir çığır açacaktır." dedi. Kökrek, projenin toplamda 3 aşamalı bir değerlendirme süreci ile yürütüleceğini ve idareci ve öğretmenlerin toplam 16 farklı kategoride başvuru yapabileceğini belirtti.

Proje kapsamında başvurular, 4 Kasım 2024 - 3 Ocak 2025 tarihleri arasında alınacak. Birinci ön değerlendirme 20-24 Ocak 2025, ikinci ön değerlendirme 17-28 Şubat 2025 ve iş başı gözlem 14-25 Nisan tarihlerinde yapılacak. Değerlendirme sonucunda dereceye giren ilk 3 proje, ödüllendirilecek.