Tarih: 26.09.2024 08:18

DOĞUBAYAZIT RIZA ERTUĞRUL ERYILMAZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

 

Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Okulun 2023  - 2024 eğitim öğretim yılında gösterdiği başarıdan dolayı mesaj yayınladı.

Teşekkür Mesajı:

"Okulumuz Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim sezonunda 130 öğrencinin uzun soluklu YKS maratonunda, tüm öğretmen arkadaşlarım ve idare ekibimizle yaptığımız rehberlik çalışmaları neticesinde öğrencilerimizin azim ve gayreti ile değerli velilerimizin de gayret ve çabaları bir araya gelince, neticesi 60 öğrencimiz çok kalifiye  bölümler kazanarak gelecekte vatanına ve milletine hizmet edebilecek şansı yakalamış oldular. 

Bizler Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi ailesi olarak çalışmalarımızın sürekli ve çözüm odaklı bir eğitim felsefesi ile yapma gayretini benimsemiş ve öğrenci-okul-aile üçgenini sürekli bir arda tutma formatında, aynı zaman da öğrencilerimizi akademik olarak hazırlarken sosyal etkinlikleri de asla ihmal etmeden çalışmalarımızı yürütüyoruz.2023-2024 eğitim öğretim sezonunda gerek bakanlık projelerini öğrencilerimizle yapma ve gerekse yerel projelerle öğrencilerimizin zihin dünyasını açma noktasında hiçbir çalışmadan uzak durmadık. Bütün bu uzun soluklu çalışmalarımızın neticesinde öğrencilerimizden; Türkiye genelinde 300 - 40.000 sıralamasında onlarca öğrencimiz derce elde etmiş ve bizleri, öğretmenlerini ve ailelerini mutlu etmişlerdir. 

Bizler bu mutluluk tablosu karşısında gelecek öğrencilerimizi hayata hazırlarken daha da gayrete geliyor ve azmimiz daha da güçleniyor. Böyle Güzide bir eğitim kurumunu Doğubayazıt çocuklarına armağan eden Eryılmaz ailesinden Ertuğrul ERYILMAZ bey efendiye müteşekkiriz. Tüm eğitim kadromuzu, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor devamının daim olmasını diliyorum.

Murat AYDIN / Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Müdürü

DOĞUBAYAZIT

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —