Tarih: 27.01.2025 08:40

DOĞUBAYAZIT SPOR BAŞARI İÇİN KURBAN KESİP DUALAR ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

TFF Bölgesel Amatör ligi ekibi hazırlıklarını Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Stadyumunda yaptığı antrenman öncesi, 2.Devrenin başarılı geçmesi için kurban kesti.

Doğubayazıt Spor'da yönetim kurulu, yapılan çalışma öncesinde 2.Devrenin başarılı geçmesi için Van sportif faaliyetleri maçı öncesi kurban kesti. 

Kırmızı siyahlı ekibin kulüb başkanı Erol Şahin ve yönetimi Doğubayazıt Belediye Eş başkanları Kenan Alkan, Aygül aşan ve Belediye meclis üyelerinin yanı sıra futbol takımı tam kadro  ile bir araya geldi. Kurban kesimi ve duaları sonrası futbolcular antrenmana geçti.

Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz ve antrenör Hayati Şamiloğlu yaptıkları ortak açıklamada iyi bir ekip olduklarını 2. Devre çok ciddi hazırlık yaptıklarını söyledi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —