Tarih: 16.09.2024 11:14

DOĞUBAYAZIT’LILAR İSTANBUL’DA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ PİKNİĞİNDE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul’da faaliyet gösteren Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (BAY-DER)in 15 Eylül 2024 Pazar günü İstanbul Belgrat Ormanı Eyüpsultan Belediyesi Kurt Kemeri Piknik Alanında düzenlenen Geleneksel piknik şölenine yüzlerce Doğubayazıt’lı katıldı.

Günler öncesinden hazırlıklarına başlanan ve Doğubayazıt’lılar tarafından rağbet gören Piknik Şölenine Belediye Başkanı Kenan Alkan ve çok sayıda davetli de katıldı. Hemşehriler piknikte gönüllerince eğlenirken, aynı zamanda bir araya gelmenin mutluluğunuda yaşadılar.

BAY-DER Başkanı Ahmet Dumlu yaptığı konuşmada, “Doğubayazıt’lıların birliği ve beraberliği için kurulan bu dernek sayesinde tüm hemşerilerimizi bir araya toplamanın gururu içerisindeyiz. BAY-DER olarak geleneksel pikniğimizi aralıksız olarak düzenlemekteyiz, bundan sonrada bu gibi etkinliklerimiz devam edecektir. Katılımlarınızdan dolayı tüm hemşehrilerimize, misafirlerimize ve katkıda bulunan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Geleneksel Piknik şöleninin her yıl tekrarı ile hemşehrilerin bir araya geldiğini belirten davetliler, katkı sunanlara ve Bayder yönetimine teşekkürlerini belirttiler.

Şölen Mahalli sanatçı ve müzik gruplarının konserleri ile devam etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —