Peygamberi Bir Gelenek Mukabele Hediye Merasimi

Peygamberi Bir Gelenek Mukabele Hediye Merasimi

-Narinkale Gazetesi-

Ağrı’da Misak (Mutedil İlim Spor ve Ahlak Kulübü) ile İslami İlimler Fakültesi tarafından "PEYGAMBERİ BİR GELENEK MUKABELE HEDİYE MERASİMİ" düzenlendi.

Kıraat anabilim dalı Öğr. Gör. Mehmet SALİH ve Üniversite camii İmam Hatibi İsmail AKDEMET tarafından İslami İlimler Fakültesi kız öğrencilerine yönelik  yaklaşık dört ay süren  eğitim sürecinin ardından, Ramazan ayında Recep Tayyip Erdoğan Kültür Kongre Merkezi mescidinde  kadınlara yönelik mukabele programı gerçekleştirildi. 

Bu program için çaba, emek ve zaman harcayan değerli öğrencilere teşekkür niteliğinde hediye merasimi düzenlendi.

İslami İlimler Fakültesi Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen merasime, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Salih GEÇİT, İl Müftüsü Necati ŞAFAK, fakülte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Merasimde konuşma yapan hocalar tarafından bu etkinliğin, öğrencilerin dini ve kültürel değerlere olan bağlılığını vurguladığının yanı sıra üniversite topluluğunu bir araya getirerek manevi bir birliktelik  oluşturduğu ifade edildi. 

Programda, İl Müftüsü Necati ŞAFAK, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Salih GEÇİT ve Doç. Dr. Sedat YILDIRIM tarafından mukabele okuyan kız öğrencilere teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı. Ardından Mukabele okuyan öğrenciler tarafından Filistin’deki şehitlere okunan hatim için İl Müftüsü Necati ŞAFAK hatim duası yaptı.