RAMS Türkiye ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs Cumartesi günü Yenikapı Etkinlik Alanı’nda büyük konser

RAMS Türkiye ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs Cumartesi günü Yenikapı Etkinlik Alanı’nda büyük konser

Erhan BAYDAR-

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan'ın Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği büyük konserler devam ediyor. RAMS Türkiye ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs Cumartesi günü Yenikapı Etkinlik Alanı’nda halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu muhteşem müzik şölenine tüm Türkiye'nin davetli olduğu vurgulanarak, konserin ücretsiz olduğ açıklandı.

Konser ile ilgili olarak Dosso Dossi Holding Sahiplerinden Ahmet Eraslan X hesabından konsere davet çağrısı yaptı. Eraslan'ın mesajı şöyle:

"Dev Konsere Hazır Mısın İstanbul ? RAMS Türkiye ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs Cumartesi günü Yenikapı Etkinlik Alanı’nda halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu muhteşem müzik şölenine tüm Türkiye davetlidir. Unutulmaz performanslarla, müziğin büyüsüne ortak olmak için sizleri bekliyoruz!” dedi..”

Konserde Sanatçılar Sefo – Murda- Zara- Burak Bulut- Kurtuluş Kuş - Ayaz Erdoğan- ve hemşehrimiz Mustafa Baran seyircileri ve sevenleri ile buluşacak.